Silkkipuuterin lukemattomat hyödyt!


Lavia Cosmetics tuotesarjan Unelmapuuterin (Dream Powder) yksi pääraaka-aineista on 100% luonnollinen silkkipuuteri, joka jauhetaan hellävaraisesti Mulberry silkkiäistoukkien koteloista, ilman voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Puhdas täysin luonnollinen silkkipuuteri on hienojakoista, norsunluunväristä jauhetta, jolla on mieto ominaistuoksu.

Silkkipuuteri on ollut käytössä jo vuosituhansia kiinalaisessa lääketieteessä haavanhoidossa sekä herkän ihon hoidoissa, ja Intiassa Ayurveda -hoidoissa.

Silkkipuuteri sisältää 18 iholle ja terveydelle välttämätöntä aminohappoa. Aminohapot ovat olennaisia kehon proteiiniaineenvaihdunnassa. Silkkipuuterilla on myös merkittävä kosteuttava vaikutus, joten edes puuterimaisena tuotteena se ei kuivata ihoa. Rasvaisella iholla silkkipuuteri kykenee puolestaan tehokkaasti hillitsemään liiallista talineritystä. Silkkipuuteri tasapainottaa siis ihon epätasaisuuksia niin kuivuuden ja kosteuden osalta kuin ihon pH:takin. Silkkipuuteri on myös lyömätön tuote aknesta kärsiville, sillä se on antibakteerinen ja ehkäisee ihon tulehdustiloja. 

Silkkipuuteri heijastaa hyvin myös valon UV-säteilyä eli se toimii luonnollisena aurinkosuojana. Se uudistaa ihoa solutasolla korjaten vahingoittuneita ihosoluja. Siksi se vähentää ikääntymisen merkkejä ja voi myös häivyttää ihon pigmenttiläiskiä. Koska silkkipuuteri on täysin luonnollinen, huomaa, että ihosi tarvitsee aikaa, jotta nämä erinomaiset vaikutukset tulevat näkyviksi. 

Nykyään silkkipuuteri on arvostettu ja kallisarvoinen raaka-aine kosmetiikassa. Sen lukemattomat hyvää tekevät ominaisuudet antavat tuotteelle kuin tuotteelle supervoimat, mutta vain, jos muut ainesosat eivät peittoa silkkipuuterin tehoa. Lavia Cosmetics Unelmapuuteri sisältää silkkipuuteria jopa 25% tuotteesta, joten tätä käytettyäsi et halua enää muita viimeistelypuutereita käyttää!

 

Mitä silkkipuuteri teki minulle?

Aloitin Lavia Cosmetics Unelmapuuterin käytön noin puolitoista vuotta sitten vuonna 2017 viimeistelytuotteena Lavia Cosmetics mineraalimeikkipuuterin päällä. Jokunen vuosi aikaisemmin, minulle oli ilmestynyt kuin yhdessä yössä melko tummat pigmenttiläiskät molemmille poskille lähellä nenänvartta. Ne tuntuivat kuultavan läpi vaikka miten vahvan meikkivoiteen alta eivätkä haalistuneet sanottavasti edes siihen tarkoitetulla apteekkituotteella. Vuonna 2016 lopetin hetkeksi kaiken meikkaamisen, ja vähensin merkittävästi myös muuta kemikaalikuormaa kasvoilla. Sittemmin aloin meikata ainoastaan omilla Lavia Cosmetics mineraalimeikkituotteilla. Syksyllä 2018 huomasin, että pigmenttiläiskäni kasvoillani olivat haalistuneet lähes näkymättömiin! Lisäksi, sekaihoni ei ala enää kiiltää T-alueella päivän mittaan. Sanoisin, että ihoni on nykyään normaali, ei sekaiho. On aika huikea tunne, kun iho näyttää yhtä terveeltä ja hehkuvalta niin aamulla kuin illallakin, eikä meikkiä tarvitse korjailla kesken päivää!

   

Kun olemme koko elämämme oppineet käyttämään talkilla ja muilla tehottomilla täyteaineilla buustattuja kuivattavia ja tukkivia puutereita, voi tuntua uskomattomalta, että puuterilla ylipäätään voi olla näin ylivoimaisia hoitavia ja korjaavia ominaisuuksia. Monet jopa karttavat puutereita siitä syystä. Toivottavasti minun rohkaiseva kokemukseni silkkipuuterin uskomattomista hyödyistä kannustaa sinua kokeilemaan Unelmapuuteria. Se on monitoimituote, jota voi viimeistelyn lisäksi käyttää myös puhtaalla iholla hoitavana alustustuotteena, jolloin voit tuputtaa sitä paikallisesti meikkityynyllä tai -vipalla ihon ongelmakohtiin. Sen ”Sunkissed” -sävy sopii myös vapaina kesäpäivinä aurinkopuuteriksi, kun et halua muuten meikata. Tuotteen valoa heijastavat ominaisuudet tekevät siitä mainion viimeistelytuotteen kaikkien meikkituotteiden päällä, mutta muista, että tuote on riittoisaa, tarvitset sitä vain vähän. 

 

Tilaa uutiskirje niin saat jatkossakin tietoa kaikesta meikkeihin ja meikkaamiseen liittyvästä, sekä uusista tuotteistamme!