Lavia Cosmetics mineraalimeikit edistävät ihosi hyvinvointia


Olet varmasti kuullut puhuttavan siitä kuinka meikit tukkivat ihohuokosia eivätkä peittävät, raskaat meikkipohjat anna ihosi hengittää. Tämä on totta, ja kasvojen iho voi oireilla monella tapaa esim. rasvoittumalla, hilseilemällä tai kehittämällä mustapäitä, couperosaa ja näppylöitä. 

Me Lavia Cosmeticsilla uskomme siihen, että iho voi parhaiten, kun sitä ei ylihoideta eikä kuormiteta runsaalla kosmeettisten tuotteiden arsenaalilla. Ihon puhdistukseen riittää mieto kasvovesi tai kasvojen puhdistuspyyhkeet, ja kosteuttamiseen omalle ihotyypille sopiva perusvoide. 

Kaikki Lavia Cosmetics tuotteet sisältävät ainoastaan puhtaita ja ihoystävällisiä tehoaineita. Lavia Cosmeticsin mineraalimeikkipuuterien ja poskipunien pääraaka-aine Mica ei tuki ihohuokosia ja sen valoa heijastavat ominaisuudet häivyttävät ihojuonteita ja huokosia. Mica antaa iholle myös mineraalimeikeille tyypillisen nuorekkaan hehkun. Titaanidioksidi on eräs mineraalimeikkien tärkeimmistä ainesosista. Se ehkäisee tulehduksia ja on ihon luonnollinen aurinkosuoja. Titaanidioksidia käytetään kaikissa SPF-merkityissä tuotteissa suojaamassa ihoa auringonsäteiden haitallisilta vaikutuksilta. (Huomaa, että SPF merkintöjä saa käyttää tuotteissa vain, jos ne on testattu viranomaisvalvonnassa laboratorio-olosuhteissa).

Sinkkioksidi ja kaoliini ovat mineraalimeikkien hoitavat ainesosat. Sinkkioksidi toimii niinikään aurinkosuojana, mutta myös rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Se auttaa erityisesti akneen ja ruusufinniin. Kaoliini puolestaan puhdistaa ihoa epäpuhtauksista ja hoitaa ihon tulehduksia. Kaoliini imee iholta myös ylimääräistä talia kuivattamatta ihoa. Kaoliinin vuoksi Lavia Cosmetics mineraalimeikit sopivat niin normaalille, kuivalle, kuin rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Lavia Cosmetics unelmapuuterien pääraaka-aineena käytetään puolestaan Mulberry silkkiäistoukkien koteloista jauhettua silkkipuuteria, jota on käytetty jo tuhansia vuosia itämaisessa lääketieteessä ihon hoitoon. Silkkipuuterin hoitavat ominaisuudet ovat ylivertaisia, sillä se sisältää edellä mainittujen ihon hyvinvointia edesauttavien ominaisuuksien lisäksi 18 aminohappoa, jotka tukevat ihon proteiinituotantoa. Silkkipuuteri kosteuttaa kuivaa ihoa, tasapainottaa ihon PH:ta, on antibakteerinen ja ehkäisee tulehduksia. Se on myös luonnollinen anti-aging tuote, koska se korjaa ihoa solutasolla ja voi häivyttää myös pigmenttiläiskiä.

Jos haluat tietää lisää mm. unelmapuuterin mahtavista ominaisuuksista, tilaa uutiskirjeemme!

 

Huomaathan, että ihon hoidossa merkittävä osuus on myös ravinnolla, jota nautit. Jotta saat ihosi voimaan parhaalla mahdollisella tavalla, täytyy sinun kemikaalikuorman vähentämisen, ja puhtaan hoitavan kosmetiikan käytön lisäksi myös syödä terveellistä ravitsevaa ruokaa, ja juoda runsaasti vettä.